Cele mai bune cookie-uri: creveți de ovaz



Aceste cookie-uri clare, ușoare și crocante sunt perfecte cu o ceașcă de cafea sau ceai.

Crupe de ovaz

1 cană de zahăr brun împachetat bine
½ ceasca de unt, moale
½ cană scurtare
2 oua
1 linguriță de vanilie
2 cani de ovaz fierbinte fara var
1 ½ ceasca de faina pentru toate scopurile
1 linguriță de bicarbonat de sodiu
¼ linguriță de sare

Indicatii

Combinați zahărul brun, untul și scurtarea în castron mare. Bateți cu viteză medie, despicând castronul adesea, până când este cremoasă. Adăugați ouă și vanilie; Continuă să bată până se amestecă bine. Viteza redusă la scăzută; Adăugați ovaz, făină, sifon și sare. Bateți, castrați castronul adesea, până se amestecă bine.

Împărțiți aluatul pe jumătate. Formați fiecare jumătate în jurnal de 6 inch. Înfășurați fiecare în folie de plastic. Răciți până la fermă (2 până la 3 ore).

Se încălzește cuptorul la 350 de grade.

Tăiați buștenii în felii cu ¼ inch cu cuțit ascuțit. Așezați felii de 1 inch în afară pe foi cookie ungreased. Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când se rumenesc ușor. Stați la 1 până la 2 minute; Eliminați din foile de cookie.

Postări populare